phukk. fuck. fakk. aafan, fuck.

Okej, ligger i min säng. Det smakar ingenting, det luktar ingenting, det finns typ ingenting. Bara jag i min säng, jävligt dystert. Det ända som lyser upp mitt rum är gatulamporna som smyglyser in genom mina fönster, typ ett litet hemskt och sjukhusaktigt ljus & min bärbara dator som bränner igenom tecket på mina lår, typ också lite dystert. De som är mest dystert är nog fan att jag nyss kollade på Dear John. Själv. Ensam. Dumt. Tänker. Är i min egna värld. Vill inte vara singel. Vill ha en tjej. Flicka. Kvinna. Dam. Pussgurka. Jag undrar nu varför jag skrev Pussgurka? Liksom är det en gurka med pussar eller en puss med gurkor, och hur ser en puss ut? Alltså kan en puss typ prata och gå? Asså hajjante det där.
Men klockan är som ni ser strax över 06.00, är tlött. Ska lyssna på min deppiga jävla spellista på Spotify. Stackars mig.
Camilla, en utav mina två bloggkollegor ringde mig förut... Tillstånd: Aspackad, som vanligt när hon ringer en fredag kväll klockan halv 12. Men det är liksom lite okej känner jag, mm hellre ett samtal för mycket än ett för lite. Asså hahaha jag ligger typ och försöker göra mig själv glad genom att säga att det är bra när folk ringer aspackade till mig en fredag kväll.
Nu ska jag tamejfan sova. Fett med soft. Godnatt läskiga svart/vita värld.
(Inget mode för en bild, typ ett litet deppinlägg. Sho)
/Ray
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0